Jeanet Visser Tekst & Communicatie

NIEUWS

Vrouwen met PIC

vormgeving en communicatie

Al enige tijd werk ik samen met grafisch vormgever Dian Klanderman. Niet bij al mijn opdrachten, alleen als ik denk dat mijn opdrachtgever daar beter van wordt. De combinatie van vormgeving en tekst is iets dat voor veel van mijn opdrachten een meerwaarde heeft. Het afgezaagde 1+1 = 3 is van toepassing. Niet voor niets staat op mijn site: “Een tekst kan nog zo goed zijn, een treffende vormgeving maakt het compleet.”

Dian en ik kwamen elkaar al regelmatig tegen bij opdrachtgevers. Uiteindelijk besloten we meer samen te gaan werken. Het blijkt niet alleen een goede combinatie voor mijn klanten, ook ik word er beter van in mijn vak. De spiegel die zij is, schudt me af en toe wakker en daagt me uit. Vooral haar onbegrensde creativiteit brengt me meerwaarde.

Zakelijk gezien zijn we twee bedrijven, tot op heden vinden onze opdrachtgevers dat prima. We hebben daarom eigenlijk alleen een werktitel voor onze samenwerking: PIC. Vreemde naam voor twee vrouwen zul je zeggen. Dat klopt, maar het is een afkorting.

Gestart als ‘Partners in Crime’, gaan we nu voor het tactischer ‘Prachtig in Combinatie’. Maar maak ervan wat je wilt, ‘Perfect in Communicatie’, ‘Plus in Creatie’….

Of heb jij een beter idee? Ik hoor het graag!